Lezing : K boek : “ Krachtig vóór, tijdens en na kanker. “

This activity is closed. View all new activities.

Wat brengt kanker met je lichaam teweeg, hoe vertel je het aan je omgeving en hoe kan je toch met deze gegevens positief blijven? Sabine De Vos neemt je mee in haar zoektocht naar antwoorden en toont je dat kanker je ook kracht kan geven. Ze deelt tips over hoe je je levenskwaliteit kunt verbeteren, hoe je het draaglijk kunt maken, en wat lotgenoten heeft geholpen?

Lezing verzorgd door Sabine De Vos over het K boek,"Vòòr, tijdens en na kanker"..Zeer goede analyse van de problematiek waarmee men te maken krijgt als men te maken krijgt met kanker. Welke preventieve maatregelen kunnen je beter beschermen tegen de het bekomen van de ziekte. En als je er toch mee te maken krijgt, hoe verloopt het proces en wat zijn de nevenverschijnselen; Vaststelling van de diagnose. Hoe het vertellen aan vrienden, kennissen, familie, eigen kinderen. Behandelingstechnieken en reactie van het lichaam hierop. Fysieke stijd en psychologische strijd. Hoe je beter wapenen tegen deze strijd. Welke hulp kan je bekomen, Welke hulp heb je mogelijks nodig? Hoe mogelijks bijkomende financiële problemen opvangen? Wat doet het met je relatie tov de partner, Genezen verklaard ? terug aan het werk.

Praktisch

Target audience
0
For whom?
Iedereen

This activity is closed. View all new activities.

Vragen? Contacteer onze vrijwilliger

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten